PhotoStrike
BuN Venit.In aceasta comunitate veti gasi addonuri no-lag,tutoriale,si multe altele totul e pe gratis nu trebuie sa dai bani.

Daca ti-a placut comunitatea te rugam sa iti faci un cont sa ne marim.
Forum Creat De ownerul YanYszorSEN : piciu.hd2009
PhotoStrike
BuN Venit.In aceasta comunitate veti gasi addonuri no-lag,tutoriale,si multe altele totul e pe gratis nu trebuie sa dai bani.

Daca ti-a placut comunitatea te rugam sa iti faci un cont sa ne marim.
Forum Creat De ownerul YanYszorSEN : piciu.hd2009
PhotoStrike
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

PhotoStrike

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

am si eu o problema cu cs3

In jos 
AutorMesaj
kTa
Level 0
Level 0

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 19/01/2008
Localizare : de_dust2

am si eu o problema cu cs3 Empty
MesajSubiect: am si eu o problema cu cs3   am si eu o problema cu cs3 Icon_minitimeLun 29 Dec 2008 - 17:39

am gasit serial number lam bagat si akm imi mai ere un cod Authorization Code pe care nush de unde sal iau am si eu o problema cu cs3 836694( ma ajutati pls ???
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: am si eu o problema cu cs3   am si eu o problema cu cs3 Icon_minitimeLun 29 Dec 2008 - 18:04

iti trebuie un generator, poti arata cateva poze sa imi dau exeact seama deste asa ceva!?
Sus In jos
kTa
Level 0
Level 0

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 19/01/2008
Localizare : de_dust2

MesajSubiect: Re: am si eu o problema cu cs3   am si eu o problema cu cs3 Icon_minitimeLun 29 Dec 2008 - 19:53

imediat iti arat sa le uploadez am si eu o problema cu cs3 114381

aici knd am bagat cd-key si am dat activate

[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]

si aici nush de unde pot gasi ala incercuit am si eu o problema cu cs3 271875 ajutama dak stii am si eu o problema cu cs3 271875

[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]

MA ajuta si pe mn cinevaa??? am si eu o problema cu cs3 160884 am si eu o problema cu cs3 143378
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: am si eu o problema cu cs3   am si eu o problema cu cs3 Icon_minitime

Sus In jos

am si eu o problema cu cs3
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Read

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
PhotoStrike :: PhotoShop Zone :: Ajutor la PhotoShop-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discutii recente