VeNoX Level 0
Numarul mesajelor : 49 Data de inscriere : 13/10/2008 Varsta : 32
| Subiect: Niste siguri... Mier 31 Dec 2008 - 19:15 | |
| [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]de la un concurs de cpm [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]un vertical... [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]inca unul.... siguri: [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]cam atat...ca mie lene sa mai caut... c % c? | |
|
ExTr3aM Level 4
Numarul mesajelor : 330 Data de inscriere : 07/11/2008 Varsta : 28
| Subiect: Re: Niste siguri... Mier 31 Dec 2008 - 20:11 | |
| ooo venox bun venit printre noi , stiu ca lucrezi bine | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Niste siguri... Mier 31 Dec 2008 - 21:46 | |
| Felicitari |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Niste siguri... Joi 1 Ian 2009 - 11:12 | |
| La ultima totusi prea mult screen jos a 3-a e preaf, ai pus txture sau alceva pe render a 2-a praf praf, no text no nimic a 4-a, Contest photo manipulation tia iesit bine AL 2-lea vertical lichefy mult Acela Dark magic e prea perfect |
|
VeNoX Level 0
Numarul mesajelor : 49 Data de inscriere : 13/10/2008 Varsta : 32
| Subiect: Re: Niste siguri... Vin 2 Ian 2009 - 2:57 | |
| - WaRRy a scris:
- La ultima totusi prea mult screen jos
a 3-a e preaf, ai pus txture sau alceva pe render a 2-a praf praf, no text no nimic a 4-a, Contest photo manipulation tia iesit bine AL 2-lea vertical lichefy mult Acela Dark magic e prea perfect ma nene stiu ca esti admin,dar permitem sati spun ca esti prost,mai gandeste inainte sa vorbeste,prea mult screen la prima? unde vezi tu prea mult screen?macar sti ce inseamna?,la a 3 a,texture peste render?eu nu folosesc texture,se numeste c4duri si smudge,a 2 a praf?are 60 layere,iar la verticalul ala am folosit prea mult liguify? sa sti ca nam folosit deloc liguify,si ala e fum daca nu sti,deci nu cred ca am exagerat cu smudgeu,eu zic ca e destul de realistic...si esti primu care imi zice ca e praf,tu care te intreci cu spiky in ps,sper sa nu o iei in nume de rau,dar gandeste inainte sa vorbesti,dar sa sti ca fiecare cu gusturile lui,si in caz ca nai vrut sa ma jignesti nu folosi cuvantul praf ca nu cred ca sunt praf,asta poate sa mio zica marii designeri din lume... | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Niste siguri... Vin 2 Ian 2009 - 14:25 | |
| Incerc sa ma aptin, foiecare cu gusturile lui, imi place decat acela dark magic, si photografi! Poate la alti le place!
Si ai grija cum vorbesti, nu vreau sa ne certam! |
|
Andy Level 0
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 21/01/2008 Varsta : 91 Localizare : photoshop
| Subiect: Re: Niste siguri... Sam 3 Ian 2009 - 0:02 | |
| - VeNoX a scris:
- WaRRy a scris:
- La ultima totusi prea mult screen jos
a 3-a e preaf, ai pus txture sau alceva pe render a 2-a praf praf, no text no nimic a 4-a, Contest photo manipulation tia iesit bine AL 2-lea vertical lichefy mult Acela Dark magic e prea perfect ma nene stiu ca esti admin,dar permitem sati spun ca esti prost,mai gandeste inainte sa vorbeste,prea mult screen la prima? unde vezi tu prea mult screen?macar sti ce inseamna?,la a 3 a,texture peste render?eu nu folosesc texture,se numeste c4duri si smudge,a 2 a praf?are 60 layere,iar la verticalul ala am folosit prea mult liguify? sa sti ca nam folosit deloc liguify,si ala e fum daca nu sti,deci nu cred ca am exagerat cu smudgeu,eu zic ca e destul de realistic...si esti primu care imi zice ca e praf,tu care te intreci cu spiky in ps,sper sa nu o iei in nume de rau,dar gandeste inainte sa vorbesti,dar sa sti ca fiecare cu gusturile lui,si in caz ca nai vrut sa ma jignesti nu folosi cuvantul praf ca nu cred ca sunt praf,asta poate sa mio zica marii designeri din lume... Sincer,nu-ti mai da aere de vedeta,ca inca esti la stadiul de Novice... Praf nu esti,dar nici departe nu esti. | |
|
7qNy12 Banat
Numarul mesajelor : 226 Data de inscriere : 15/11/2008 Varsta : 28 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Niste siguri... Sam 3 Ian 2009 - 8:39 | |
| mie imi plac toate!!! gj dak lea faq el dc sa nu il laudam sia dat silintza:D | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Niste siguri... | |
| |
|